Om os

CFOPEOPLE er stiftet med det formål at yde både akut og langsigtet assistance til primært virksomhedernes økonomi- og finansafdelinger overalt i Danmark.

CFOPEOPLE leverer resurser og kompetencer til såvel interime (midlertidige) som permanente positioner i virksomheden.

Med udgangspunkt i vores kompetence database med præ-kvalificerede kandidater på alle niveauer garanterer vi indenfor 10 arbejdsdage at levere lige præcis de kompetencer og resurser, du og din virksomhed har brug for.

Vi leverer alt fra kandidater indenfor fra grundlæggende bogholderi over løn og controlling til regnskabs- og økonomichefer samt CFO kandidater. 

Udover at levere kandidater til virksomhedernes økonomi- og finansafdelinger leverer vi ligeledes kandidater til en lang række yderligere CxO (ledelses-)positioner i virksomhederne – herunder bl.a. CEO, COO, IT, HR, salg, markedsføring, projektledelse o.m.a. positioner. 

Kandidater til disse positioner leveres med udgangspunkt i CFOPEOPLE´ egen kompetencedatabase samt samarbejdspartnere indenfor øvrige områder 

CFOPEOPLE er grundlagt af Henrik Krüger og Rasmus Jerver.

 

Henrik Kryger

Henrik har en solid praktisk og strategisk forretningsforståelse fra danske og internationale vækstvirksomheder. Han trækker på sin erfaring fra rollen som selvstændig ejerleder, CEO, CFO, Controller og forretningsudvikler i en lang række virksomheder. Henrik brænder for tal og ledelse og har i 7 år arbejdet som Managing Partner hos ECIT, som er en af Skandinaviens førende leverandører af IT, løn og regnskabs outsourcing.

Har tidligere arbejdet som Interim Manager, og været CEO hos Gaia Solar, ADT, Tyco i Danmark og Nordisk CFO for ADT/Tyco, samt Techtronic Industries. Før dette fungerede Henrik i mange år som Business controller og forretningsudvikler i TDC, der sluttede med en 2-års udstationering i Finland.

Henrik har en Cand. Merc. i økonomistyring og har løbende suppleret med kurser og certificeringer inden for ledelse, salg og HR-området.

Rasmus Jerver

Rasmus har 25 års ledelsesbaggrund fra såvel den offentlige sektor, som private virksomheder i flere brancher, og med stillinger, der spænder fra bl.a. international salgsdirektør til CEO. Han medbringer stærke kompetencer indenfor strategi-, organisations- og forretningsudvikling, implementering og eksekvering.

Rasmus har stærke kommunikations- og markedsføringskompetencer, og han har arbejdet med afdækning af markedspotentiale og markedsudvikling, såvel nationalt som internationalt. Herudover har han 25 års erfaring med professionelt bestyrelsesarbejde i en lang række virksomheder og organisationer.

Du vil med Rasmus opleve aktivt, direkte og professionelt med- og modspil i forhold til dig og din virksomheds udfordringer. Rasmus har en uddannelse som cand.agro. suppleret med uddannelse indenfor afsætning, LEAN management og bestyrelsesarbejde.

Edith Leonhardt

Edith Leonhardt har over 20 års erhvervserfaring som chef-konsulent indenfor headhunting, search & selection.

Edith har i sin karriere arbejdet med en bred vifte af kunder – alt fra store internationale koncerner til mindre, danske virksomheder – ift. rekruttering, salg, rådgivning og fastholdelse af medarbejdere.

Edith har bl.a. løst opgaver med henblik på rekruttering af specialister indenfor IT, salg, ingeniører, HR, marketing samt finans/økonomi mv.

Karina B. Stelmach

Karina har lang erfaring med udarbejdelse af løn og regnskaber som løn- og regnskabskonsulent, regnskabsansvarlig og controller i virksomheder indenfor outsourcing, håndværk, ejendomsudvikling og udlejning. Karinas fokus er processer, optimering og udvikling.

Hun har tidligere arbejdet med udvikling af både lønfunktionen og økonomifunktionen, hvor lønfunktionen har været med tung manuel post, er der blevet sat strøm og systemer til. Karina kan bistå hele processen, fra afdækning af behov, undersøgelse af systemer og krav, til opsætning og test af tidsregistrerings- og lønsystem

Karina er controller og har ansvaret for at bistå såvel eksisterende som nye kunder med økonomi og controlleropgaver. Ydermere står hun for CFO PEOPLE's administration og økonomi.