Sådan fungerer det, når du er kandidat hos CFOPEOPLE

Bliv kandidat hos CFOPEOPLE ved at uploade dit CV her:
Upload CV i kandidatdatabasen

Når du har registreret dig og uploadet dit CV i kandidatdatabasen, vil du fremover modtage aktuelle jobs direkte i din mailboks fra CFOPEOPLE
Du kan herefter vælge at søge jobbet, hvilket gøres direkte via link under det aktuelle job.

Er du interesseret i jobbet, opfordres du til at søge jobbet umiddelbart efter, du har modtaget mailen, idet vi som regel forventer de annoncerede jobs besat indenfor 10 arbejdsdage.
Hvis jobbet ikke lige matcher dine kompetencer, aktuelle jobsituation eller andet, så er du meget velkommen til at dele jobbet med andre i dit netværk.
De fleste af os har ofte op til flere i vore respektive netværk for hvem de enkelte jobs, CFOPEOPLE formidler, kunne have interesse.

På denne måde hjælper du både dig selv, dine private- og professionelle netværk samt CFOPEOPLE.

Når du har ansøgt et job, vil du indenfor ganske få dage blive kontaktet telefonisk af en medarbejder fra CFOPEOPLE for en uddybning, afklaring og evt. forventningsafstemning, såfremt vi umiddelbart finder dig og dit CV relevant i f.h.t. jobbet.

Hvis både du og vores medarbejder fra CFOPEPLE efter denne indledende snak finder det relevant at fortsætte dialogen om netop dette job, inviteres du til en uddybende samtale og evt. test på vores kontor i enten Aarhus eller Købehavn.

Med udgangspunkt i ovenstående uddybende samtale og evt. test udvælger CFOPEOPLE op til 3 kandidater, der bliver inviteret til ansættelsessamtale hos kunden.

Ved en fastansættelse ansættes du direkte hos kunden, der sammen med dig aftaler og sørger for ansættelsesaftale, vilkår etc.

Hvis du ansættes i en interim, projekt eller Try & Hire ansættelse, skal du umiddelbart efter din ansættelse oprette eget CVR nummer og fakturere CFOPEOPLE det aftalte honorar månedligt i den aftalte periode.
CFOPEOPLE fakturerer kunden dit honorar tillagt overhead til CFOPEOPLE i den aftalte periode.

Bliv kandidat hos CFOPEOPLE ved at uploade dit CV her:
Upload CV i kandidatdatabasen