Arbejdsgiver

CFOPEOPLE matcher hurtigt og præcist dit behov – hvad end det er et akut eller mere langsigtet behov – indenfor 10 arbejdsdage – overalt i Danmark.

Vi har delt vore services op i 4 muligheder, og sammen afdækker vi lige præcis din virksomhed og dit behov og finder den løsning, der passer bedst hertil.

Med udgangspunkt i vores kompetence database med præ-kvalificerede kandidater på alle niveauer garanterer CFOPEOPLE indenfor 10 arbejdsdage at levere lige præcis de kompetencer og resurser, du og din virksomhed har brug for.

Vi leverer kandidater spændende fra grundlæggende bogholderi over løn og controlling til regnskabs- og økonomichefer samt CFO kandidater.

Udover at levere kandidater til virksomhedernes økonomi- og finansafdelinger leverer vi ligeledes kandidater til en lang række yderligere CxO (ledelses-)positioner i virksomhederne – herunder bl.a. CEO, COO, IT, HR, salg, markedsføring, projektledelse o.m.a. positioner.

Kandidater til disse positioner leveres med udgangspunkt i CFOPEOPLE´ egen kompetencedatabase samt samarbejdspartnere indenfor øvrige områder.

Læs mere om de 4 muligheder nedenfor og kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Interim Services
Vi leverer interim (midlertidige) kandidater indenfor:

  • Bogføring
  • Løn
  • Controlling (f.eks. finans, business, projekt, salg)
  • Regnskabschef
  • Økonomichef
  • CFO
  • Øvrige CxO funktioner i virksomheden

Du kan læse mere om Interim Services her

Rekruttering
Vi leverer kandidater med præcis de kompetencer, du har brug for.
Du kan læse mere om rekruttering her

Try & Hire
Lær hinanden at kende som medarbejder såvel som arbejdsgiver i en aftalt periode, inden I tager valget om fast ansættelse.
Du kan læse mere om Try & Hire her

Executive Search
Vi finder og matcher jeres virksomheds med den helt rette leder
Du kan læse mere om Executive Search her

Scroll til toppen